Esti ceea ce mananci – Astfel încât să puteți preveni celulita

foto1Celulita poate surprinde pe toți, indiferent de vârstă. Deja adolescenții pot deveni o victimă a răului de coaja de portocala. Chiar dacă încercăm încă atât de Rău cu loțiuni și creme, pentru a distrage atenția, astfel încât este rareori de succes. Cu celulita doar consecventă Schimbarea stilului de viață poate, să zicem, exercitii fizice regulate si o dieta sanatoasa va ajuta.

Deși celulita este cauzata de o serie de motive, inclusiv hormoni, joacă structura pielii de toxine în organism nici un rol mic pentru dezvoltarea Orange, de aceea este important de glucide rafinate, dulci și alimente prelucrate, precum și alcoolul și țigările, pentru a evita, pe cât posibil. Chiar și atunci când desenezi grâu din dieta, nu numai că puteți preveni celulita, dar, de asemenea, de multe ori de grăsime de pe abdomen și alte Suferințe reduce.

În scopul de a preveni aici este o privire la produsele alimentare și băuturi, care sunt utile mai ales dacă este vorba despre celulita.

Ceai Verde

Ceaiul verde, cum de a pierde in greutate este foarte eficient, dovedit, atunci când vine vorba. Ceaiul verde are proprietăți de detoxifiere și, prin urmare, este, de asemenea, eficient în lupta cu celulita. Că conținute în ceai de conectare, teobromină, după cum știți, eliberarea rezervelor de grăsime în organism, de a stimula în combinație cu cofeina (aproximativ o treime din ceea ce include o ceașcă de cafea) furnizează ceai verde cu efect dublu.

Legume Crude

Nu putem sublinia acest lucru suficient – legume crude, în acest caz, în special broccoli, relativ scăzut în calorii și conține o mulțime de vitamine și minerale. Broccoli conține în special așa-numita acid Alfa-lipoic. Este o substanță de origine naturală, care împiedică de colagen în organism este de a vindeca, ceea ce va duce, la rândul său, la apariția celulitei.

Fructe de padure

Fructe, cum ar fi afine, mure și zmeură ambalate cu antioxidanti, care pot ajuta organismul la eliberarea de toxine. Pentru антицеллюлитных micul Dejun este recomandat un pahar mic de iaurt natural, împreună cu linguri de semințe de cânepă și un pumn de fructe de padure. Acest lucru vă permite să se ocupe chiar și un super cocktail.

De apă

Hidratarea este important. Fii atent, pentru a bea o mfoto2ulțime de apă și să mănânce crema de fructe proaspete și legume. Acest lucru va ajuta alunga otrăvuri și toxinele din organism. Deshidratarea duce la uscăciune, vechi выглядящей pielii, iar tenul este foarte popular, bine umplute cu hidrogen corpului netedă, elastică și, în general, mai tineri.

Eu beau după trezire mai bine mai întâi un pahar de apă, se adaugă un strop de lamaie sau de a adăuga ceva de genul asta, daca apă sunt blocate.

Grasimi Sanatoase

Chiar dacă acest lucru sună ciudat, dar consumul de alimente care conțin grăsimi sănătoase, pot de fapt să contribuie plictisitor de a scăpa de urme de lovituri. Gras pește, cum ar fi somonul sălbatic, nuci, seminte de floarea soarelui, ulei de nucă de cocos și avocado sunt aici deosebit de utile.

Dar ce-i cu antrenament?

Vă rugăm să rețineți că Exercitii fizice regulate joacă un rol important atunci când vine vorba de a preveni celulita și pentru a reduce aspectul lor. Mulți se vor întreba, acum, ce fel de Exercițiu este cel mai bine cu celulita ajuta…

În această prezentare veți găsi lupta cu 3 importante Exerciții pentru a tăi de celulita