10 sfaturi practice cu celulita

De curând, a Apărut pentru a contracara enervant al unui apel sau de a preveni, supla picioare femeile ar trebui să investească un pic mai mult timp. Un masaj blând cu utilizarea de slabit creme anti-celulita, contribuind la circulația sanguină prin Frig-Cald-contrastante baie, slab, bogat în vitamine, dieta si sport includ în programul de îngrijire.

Este important, de asemenea, răbdare și disciplină, pentru că într-o strâns în pumn de multe ori vine la doar câteva luni de follow-up. În cazul persistente celulita dieta și o mulțime de mișcare a ajuta în primul rând. Referitor la tehnici speciale, cum ar fi terapia cu vacuum, electro-proceduri și anti-celulita chilot (de exemplu, teofilina-bronz), consultați-vă cu foto3medicul consulta.

Exerciții

Zonele cu probleme poate fi combătută cu ajutorul exercițiilor fizice special – sport, prin urmare, este pe partea de sus a listei de program anti-celulita. Mișcarea întărește mușchii, îmbunătățește circulația sângelui și stimulează oxigen pentru arderea grasimilor.

Descompune grăsime și de a construi musculare: mai mulți mușchi, cu atât mai multe calorii vor fi arse, căci metabolice activitatea celulelor musculare mai mult decât celulele mastocitare.

Vizate de forță de antrenament în centrul de fitness sau de zonele cu probleme Gimnastica (pentru exercitii pentru muschii picioarelor, abdomenului și Feselor), foarte eficient. Pielea devine din nou moale, dar pentru aceasta este nevoie de răbdare și perseverență. Cel mai bine este de trei antrenamente pe săptămână a câte 30 de minute, de preferință moderată de sarcină.

Potrivite sporturi în lupta cu celulita sunt drumeții, ciclism, Jogging sau Înot. Vă recomandăm, de asemenea, mini-trambulină pentru acasă. Sărituri de pe trambulină și de a stimula metabolismul, aduce o ardere de grăsime de pe degete și protejează articulațiile

Dieta pentru celulita

Bea de strângere a pielii este foarte important, cel puțin doi litri de lichid, de preferință în fiecare zi. Mai ales demachiant digestive și un pahar de apă caldă trebuie să lucreze în dimineața, după trezire. În timpul dietei este convenabil, să acorde o atenție la sare și slaba preparate. Fructe și legume, în special alimente bogate in potasiu (cartofi, caise, banane), ghimbir, anghinare contribuie la detoxifiere.

Bea zilnic două-trei litri de lichid. Pentru a menține eliminarea produselor de degradare metabolice. Se recomandă infuzia sau de sodiu sărac de apă minerală.

  • Consumul de cafea, ceai negru și alcool, doar în cantități moderate.
  • Limitați consumul de sare, zahăr și carne în favoarea cereale integrale, fructe și legume.
  • Evitați excesul de greutate sau de a foto4Demonta kilogramele in plus.
  • De îngrijire a pielii cu celulita

Efectul антицеллюлитных medicamente și массажеров este foarte controversat. Stiftung Warentest a declarat, după 8 săptămâni de cercetare a tuturor corpurilor de mijloace de eficiență. Cu toate acestea, noi creme și geluri se simt speciale molecule de zahar, cofeina, siliciu sau ginkgo incredibil de placuta la atingere.

O baie completă cu extract de alge marine sau de sare pentru Crema de primire crește disponibilitatea pentru pielea cu componente active. În plus, un masaj zilnic efect, contribuie la Crema în timpul circulației sanguine, de – un Masaj usor in sensul acelor de ceasornic sau ușoară Zupfmassage sunt perfecte:

Zupfmassage: Ridicați Zupfmassage pielea degetelor de la ambele mâini, strângeți-l un pic, apoi glisați-l în sus. Lucrează în mod sistematic, de la șold până la popa.

Cabină de Duș de contrast (de 3 ori la rând: mai întâi calda, apoi apa rece) stimulează circulația sângelui și a limfei. Instalați-le, ca și permanent în ritualul lor zilnic de Duș.

Masaj (Masaj cu mănuși, scutere sau dispozitive), și, de asemenea, accelerează metabolismul și asigură evacuarea produselor de metabolism. Masaj, anumite părți ale corpului în fiecare zi, cel mai bine este de jos în sus.